SUP life

Hi girls,

Nu het al mei is kan ik maar niet wachten op die zomerse dagen waarop ik lekker kan genieten van het leven aan het water. Ik moet het namelijk wat kalmer aan doen en wat meer tijd nemen om te ontspannen en voor mij is in en aan het water zijn puur genieten. Een aantal jaar geleden was ik een stuk actiever en was het vooral wakeboarden en surfen waar ik mijn vije tijd aan bestede. Maar eens ik een nieuwe relatie en een bijberoep kreeg was er nog weinig tijd over om dit te gaan doen. Aangezien het telkens een uurtje rijden is om bij de zee te zijn. Mijn vriend is een visser en spendeerd dus wel een aantal uur per week aan een meer, kanaal of rivier. Dus ging ik op zoek wat ik zou kunnen doen zodat we 2 hobby’s konden combineren. Want om eerlijk te zijn vind ik vissen maar saai en iew als je die vis van dat haakje moet halen nee echt niet mijn ding, en om daar maar de ganse tijd te zitten is het ook maar aan de saaie kant voor mij dan toch.

DB64E8F1-ACA9-4EC0-8FA6-104D4A787998.jpegDe oplossing is geworden een Sup board. Ik koos voor een opblaasbaar board van in de decathlon, en wat is het handig. Ik kan maar niet wachten om hier terug volop van te genieten. Om dit jaar nog meer te genieten heb ik zelf besloten om een 2 de board te kopen zodat ik samen met mijn dochter nog meer kan gaan suppen. Voor degene die dit nog nooit deden en graag bij het water zijn zou ik dit zeker aanraden. Je komt helemaal tot rust en dit in de natuur met de zon op jou en het water onder jou.

Om dit alles nog mooier te maken doe ik dit allemaal samen met mijn hondje. De eerste keren samen met ons Lady die helaas overleden is aan kanker. Nu samen met ons Lola en beiden genieten ze hier ook echt wel van. Lekker genieten samen met hun baasje en rond kijken naar de dieren in de natuur.

Meestal combineren we dit met een picnic en voor de kids een opblaasbare unicorn waar ze lekker kunnen op dobberen. We hangen natuurlijk de unicorn met een koord vast aan een boom of iets anders zodat ze niet ver kunnen wegdobberen. En terwijl zit mijn vriend gewoon lekker te vissen. Een perfecte dag voor iedereen. Weg van de drukte, van het dagelijkse leven en gewoon genieten van elkaar en de natuur wat heb je nog meer nodig, op een warme mooie zomerse dag.

Sup board te verkrijgen bij http://www.decathlon.be

Xoxo Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s