Bikini body tea tox

Hi girls,

Zoals elke week ben ik hier terug met een nieuwe blog. En wat ben ik enthousiast over deze blog. Ik zal het namelijk hebben over de bikini body tea tox van Jill Cnudde. Ik ben nogal sceptisch als het over wonder middeltjes gaat. Maar als ik alle resultaten zag passeren was ik toch benieuwd. Dus wat heb ik te verliezen! Ik bestelde de tea tox van bikini body.

C686C18D-1510-476C-AA9C-EB8DF60DEAB4.jpeg

De tea tox van bikini body is een kuur van 21 dagen waar je dagelijk 1l van de thee drinkt. Dit is wat ze beloven. Het versnelt jou metabolisme, werkt vetverbrandend, je hebt meer energie, minder zin in zoet, versnelling van de stoelgang en ja hoor ook je gewicht zal naar beneden gaan.

2B2248C1-66DB-481B-828C-59429CB3EC62.jpeg

De tea tox werd door Jill zelf samengesteld. Toen ze zelf aan het experimenteren was met gezonde voeding. Na tal van positieve reacties besloot ze de tea tox ook met andere mensen te delen. Voor ze het wist werd dit haar job. Naast de tea tox kan je ook nog verschillende detox kuren en zelf bikini’s verkrijgen.

51C91E2B-0BCF-44BD-B061-E71E641E2A64.jpeg

Hoe was nu mijn ervaring met deze tea tox? Om eerlijk te zijn ben ik echt geen fan van thee  of ice tea. De smaak was voor mij dus niet echt een leuke ervaring. Wel vond ik de thee warm lekkerder dan als hij helemaal afgekoeld is. Maar de tea tox kon ik zonder probleem elke dag uitdrinken met een muntje in mijn mond te stoppen na het drinken was het echt geen opgave om elke dag mijn liter te drinken. Dus girls als ik het kan kunnen jullie het zeker! Wel moet je zorgen dat je naast de tea tox genoeg water drinkt, anders heb je al snel last van een droge mond.

3942F395-5CE6-4539-B96C-5351AACAD6CE

Mijn resultaten na 3 weken. Op de weegschaal is het 1kg minder weet dat dit vooral veel vocht is.  Maar ook door het vele water en thee die ik dronk is mijn huid zachter geworden. In de afgelopen 3 weken heb ik niet van mijn voedingspatroon veranderd zodat ik zeker kan zeggen dat deze 1kg alleen te danken is aan de thee! Dus girls indien je nog wat op je voeding let en sport is dit een aanrader voor je opgeblazen gevoel kwijt te zij. Hier nog wat foto’s wat ik allemaal at de afgelopen 3 weken. Zoals je zal zien heb ik niet echt gezond geleefd. Wie de thee wil bestellen dit kan je op volgende link www.bikinibody.be

xoxo Kelly

follow me on insta kellyennyomi

F88CB866-5A35-4DC3-8C1E-942F7F28E393.jpeg

2 gedachten over “Bikini body tea tox”

  1. detox onzin ???? ALS je gewoon veel water drinkt gezonde voeding en veel fruit eet hoef je die onzin niet te kopen er zijn al velen die met die drankjes al in het ziekenhuis zijn beland!!!! het bv dom get alive wij moeten studeren om mensen te mogen verzorgen en jullie dom volk als je met voeding bezig bent moet je ook een schort dragen voor de hygiene.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s