Glow girl

Follow my blog with Bloglovin

Hi girls,

Het is al terug zondag en dat wil zeggen tijd om een nieuwe blog te schrijven. Vandaag heb ik het over Glow Girl cosmetics. Ik kocht namelijk 2 maand terug een rose quartz facial kit. De kit bevat een rose quartz roller, rose quartz Gua Sha, Glow booster vitamine c serum, Glow booster facial mist en een leuke hoofdband om je haar te beschermen.

0F8D8F5B-FB4F-468C-9E33-56AC45593368

Ik denk dat de meeste onder jullie wel al eens gehoord hebben van rose quartz. Wat is rose Quartz en wat doet het? Wel rose quartz is een natuurlijke edelsteen die vele voordelen met zich meebrengt. Het word de steen van de liefde genoemd en natuurlijk mijn favoriete want liefde is zowat het belangrijkste in mijn leven en natuurlijk is hij nog eens roze. De steen zou er voor zorgen dat je openstaat voor liefde te krijgen maar ook dat je jezelf leert graag zien. Naast dit alles zou het ook een positieve invloed hebben op verdriet, het hart, werkt kalmerend, helpt tegen ouderdoms kwalen en nog een boel andere dingen dus bij deze staat de steen alleen maar voor positieve dingen.

Wat zijn dan de voordelen om een Quartz roller in je dagelijkse routine te gebruiken? De roller zorgt dat je lymfedrainage bevordert word, verminderd wallen en ontstekingen, bevordert huidverjonging, vermindert het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit van de huid en is bekend om stress en spanningsniveaus te verlagen.

Dan hebben we de serum met vitamine c. De serum zorgt dat je huid gehydrateerd is, verbeterd het uiterlijk van acnelittekens en donkere vlekken, en ze beloven dat het rimpels en fijne lijntjes verminderd. Ik moet zeggen ik gebruik de serum dagelijks en ja hoor mijn huid is al een stuk beter. Ik heb nu wel niet echt een super slechte huid maar heb wel het gevoel dat mijn huid net wat mooier is. Zo is het ook als je de serum in de morgen gebruikt voor je de weg op gaat dat je een mooie natuurlijke glow hebt. De serum voelde voor mij wel wat raar aan omdat ik deze niet gewend was vond het iets plakkiger maar eens hij mooi ingedrongen is heb je er geen last meer van. Kortom ik vind hem de moeite waar maar zoals ik al zei heb ik nu ook niet echt een slechte huid.

0D34624B-8921-46F8-B15B-ACA40BEED199.jpeg

Dan hebben we nog de facial mist. De facial mist is gemaakt van Rose water en Aloë Vera. Het Rose water zorgt voor een lekkere verfrissing en de Aloë Vera helpt de huid te kalmeren. Deze is dus super om mee te nemen in je handtas als je eens wat verfrissing wil even sprayen en je kan er terug tegen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot volgende week.

xoxo Kelly

Follow me on insta

BDDEFA2D-9506-498E-B30A-A777BF9EA3E6.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s