Festival make up

Hi girls,

Het is al terug zondag, ik zit nu al halverwege mijn verlof. Nog 2 weken genieten en leuke dingen doen en dan terug gaan werken. de verlofperiode is ook wel het festival moment hier in België. Sinds enkele jaren is festival make up een echte must do. Je ziet het op elk festival en ja hoor ook op instagram kan je er niet naast kijken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet echt het festival type ben. Alhoewel ik dit jaar graag naar Festiville had gegaan, maar ik besliste om eerst af te wachten hoe het eerste jaar was en dan volgend jaar te gaan. Helaas waren er wat problemen op het festival en werd alles op het laatste minuut geannuleerd. Ik denk niet dat we hier volgend jaar nog iets van gaan horen. Zelf vind ik het echt jammer aangezien dit het eerste Hip Hop festival in België ging worden. Nu hebben we hier in Ledegem ook al een paar jaar een eigen festival die maar blijft groeien. Namelijk Cirque Magique dit gaat volgend weekend door en is elk jaar opnieuw een groot succes. Op vrijdag is er een kids dag voor kinderen vanaf 9 tot 15 jaar. Mijn dochter is nu 11 jaar en zal hier dan ook zeker aanwezig zijn. Ter gelegenheid hiervan heb ik mij wat zitten verdiepen in festival make up.

img_9473

Je kan je make up laten doen bij verschillende make up artiesten. The place to be is voor mij zeker Brows & Beyond dit is gelegen in Herentals. Het zijn ware artiesten die hier werken kijk zeker eens op hun facebook of insta. Nu had ik helaas geen tijd om hier langs te gaan aangezien het voor mij wel ver is. Optie 2 is natuurlijk zelf experimenteren met je make up en er zelf  iets leuks van te maken, dat deed ik. Ik kocht wat leuke diamant stickers, haarkleuring en wat accessoires.

Zelf ben ik echt geen make up freak, ik draag zelden make up. Dus lady’s als ik dit kan kunnen jullie het zeker. Ik heb wel het geluk dat mijn dochter echt wel een make up stash heeft om van te dromen, dus laten we haar make up eens stelen en aan het werk gaan. Het leuke aan festival make up is alvast dat je felle kleuren kan nemen die je anders nooit zou gebruiken. Voor de eerste look koos ik voor roze kleuren te gebruiken en veel glitters in het haar te doen, ook een  lipstick mag zeker niet ontbreken. de diamant sticker die ik hier gebruik had ik nog van mijn dochter haar verjaardags feestje.

FB0D9E63-AE44-4873-A53B-566BDA327191

Look 2 kies ik voor paarse tinten. Voor het haar heb ik gekozen om er wat roze tint aan te geven en dit met Colorista van Loreal het is een make up voor je haar en je kan het dan gewoon weer uitwassen. Dit was een kleine tegenvaller ik had graag mijn haar volledig roze gemaakt maar dit lukte niet zo goed, ik raad aan om te werken met plukjes of je toppen te kleuren. De diamant sticker kocht ik in de Action. Om alles af te werken maak ik gebruik van een bloemen diadeem die ik kocht in de Primark.

8FC92F4F-E5B3-4A35-B425-285D57EEAF96

Oké zo nu zien jullie wat ik er van maak. Ik moet zeggen zelf vind ik het redelijk geslaagd, maar om eerlijk te zijn is het nog totaal niet wat je bij Brows & Beyond kan vinden. Het kost dan wel wat centen maar voor wie er echt top wil uitzien is dit het zeker waard. ik zorg alvast dat ik volgend jaar eens een gaatje in mijn agenda laat om zelf eens langs te gaan. Hier onder zet ik nog wat foto’s van hun werk.

Ik hoop dat jullie er terug van genoten hebben en ik wens jullie nog een prettige zondagavond xoxo Kelly.

follow me on insta kellyennyomi

04A2247C-10DE-4065-BD98-78C8ECA7E6D8.jpeg

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: