Poosh Pink Moon Milk Latte van Kourtney Kardashian review

Hi girls,

het is al terug mijn favoriete dag, namelijk zondag. Op zondag kan ik altijd relaxen en moet ik ook niets van werk doen. Zoals jullie weten is zondag ook blog dag. Vandaag zal ik het hebben over Poosh. Voor degene die mijn blog volgen weten jullie alvast dat ik een Kardashian fan ben. Ik was dan ook blij dat Kourtney haar website Poosh begon. Poosh is een lifestyle website met tips and tricks uit Kourtney haar leven en dat van kennissen. Poosh werkt dan ook samen met verschillende merken om producten te verkopen die Kourtney leuk vind.

5694E3C1-4646-43D3-B410-8B98EAD9F2AF.jpeg

De eerste samenwerking was met Vital Proteins. Het zijn 2 collageen beauty boosters  in de vorm van een poeder die je in melk of water kan toevoegen. Het is een superfood die je niet kan missen indien je een collageen fan ben. Ik ben nu zelf al 31 en heb collageen nu echt in mijn dagelijkse routine leren gebruiken. Zowel in mijn skincare als in mijn voeding. Collageen is namelijk zo belangrijk voor je lichaam en indien je dit nog niet weet rond je 25 maakt je lichaam elk jaar minder collageen aan. Dus lady’s laten we ons lichaam wat helpen met dank aan Poosh. Het eerste product is de Blueberry & lemon collageen vibes dit is een poeder die je mengd met water en best ‘smorgens uitdrinkt. Deze heb ik zelf niet gekocht omdat ik al weet dat dit niet echt mijn smaak is.

C5F2E782-7B36-44F4-A60B-48966A527E9A.jpeg

Het 2 de product is Pink moon milk collagen latte. Hier was ik alvast enthousiast over maar helaas werd het niet verkocht buiten America tot deze maand het eindelijk te verkrijgen was. Ik heb hier dan ook meteen van geprofiteerd en mijn bestelling geplaatst. Een week later had ik mijn pakketje en wauw wat was ik onder de indruk. De Pink moon rook alvast super lekker. Het heeft de geur en smaak van aardbei. Ik was al een tijdje opzoek naar iets dat ik ‘savond op het einde van mijn dag kon drinken waardoor je echt het gevoel hebt van rust en je jou dag mee kan afsluiten.

521DCBF4-F475-4ACD-B02D-4737262DD6DE.jpeg

Waarvoor is de Pink moon nu allemaal goed. Wel het helpt je tot rust brengen zodat je kan genieten van een goeie nachtrust. Het bevat collageen waarop je huid, nagels en haar alleen maar positief zullen reageren. Ook bevat het Hyaluronzuur die ook zeer belangrijk is in producten die je huid helpen. Ook magnesium is aanwezig dat is dan terug goed voor spieren en beenderen. Dus het is echt wel een superfood.

0B942A11-0095-4712-9088-E691676DDC13.jpeg

De smaak zit alvast super goed ik meng de poeder met amandelmelk en wauw wat is het lekker. Het is al één van mijn favoriete momenten van mijn dag. Zeker als ik op een drukke werkdag dan eindelijk kan genieten van wat televisie samen met de Poosh Moonmilk. Ik moet zeggen dat ik ook wel super goed slaap. Ik weet niet of dit door de moon milk komt of gewoon met de herfst dan ben ik altijd wat moeier maar het valt toch op dat ik laatste tijd goed slaap. Ik ben alvast een fan en ga deze zeker bijbestellen als het op is.

Geniet nog van jullie dag en tot volgende week.

xoxo Kelly

4 gedachten over “Poosh Pink Moon Milk Latte van Kourtney Kardashian review”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s