Christmas countdown challenge

Hi girls,

Het is morgen 1 december en dit wil dan ook zeggen dat mijn Christmas countdown officieel kan beginnen. Ik heb voor jullie elke dag een kleine opdracht gemaakt zodat we samen in de sfeer van kerst kunnen komen. Vandaag zullen we week 1 overlopen en hopelijk vinden jullie het een beetje leuk.

 

Dag 1

IMG_2508.jpeg

Om de countdown te beginnen is het de perfecte dag om een adventskalender te openen. We kennen ze allemaal wel, elk jaar zie je ze in elke winkel liggen. Je kan een klassieke adventskalender kopen met in elk nummertje een chocolaatje maar je hebt nu ook al de de luxe adventskalenders van veel make up, parfum en skincare merken. Ook zijn er al bier en wijn adventskalenders. Er zijn echt al zoveel soorten dus je kan echt volgens elk budget 1tje aankopen. Ik koos voor de klassieke adventskalender met chocolaatjes.

 

Dag 2

IMG_2548.jpeg

Zoals we allemaal weten is kerst een feest om familie en vrienden samen te brengen maar het staat ook voor liefdadigheid en begrip. Daarom zullen we vandaag mensen helpen. Je kan kiezen hoe je dit doet is er iemand in familie of vriendenkring die het dit jaar moeilijk zal hebben om kerst te vieren of een lekker feestmaal op tafel te brengen? Wel help die persoon met een leuk geschenkje of een cadeau bon uit een winkel waar ze eten kunnen kopen. Je kan ook iet binnen brengen voor het OCMW om mensen te helpen . In Ledegem kan je droge voeding en blikvoeding in de scholen binnen brengen en zo ook mensen helpen. Kijk eens wat je in huis hebt en help iemand. Normaal kan je in elk OCMW wel iets binnen brengen.

Dag 3

IMG_2524.jpeg

Vandaag houden we het simpel. We gaan nu echt beginnen aftellen. Zet een Christmas countdown app op je gsm hier zijn echt wel een paar leuke te vinden. Ik koos voor 1 met een adventskalender bij waar je elke dag vanaf 1 december een verrassing ziet. Zelf weet ik nog niet wat dit zal zijn. Alvast super benieuwd.

 

Dag 4

IMG_2193

Vandaag gaan we iets maken. het maakt niet uit of je er veel werk in stopt of iets simpels maakt. Maak vandaag iets van kerstversiering die je in huis zal zetten je hebt alvast super leuke ideeën op Pinterest

 

Dag 5

8F606E0A-917B-4312-9F75-9DF7871EEB50.JPG

Voor degene die nog geen wishlist hebben gemaakt doe dit nog snel. Zodat vrienden en familie dit kunnen gebruiken om het ideale pakje onder de boom te leggen. Tip doe dit op Pinterest zo kan iedereen dit terug vinden. In mijn vorige blog kan je wat ideetjes opdoen.

Dag 6

IMG_2304.jpeg

Vandaag zullen we even tijd nemen voor onszelf. We zullen deze avond na ons werk en al het huishouden genieten we van een lekker warme chocolademelk.

 

Dag 7

IMG_2231.jpeg

De kerstboom plaatsen is iets dat voor veel mensen pas na sinterklaas mag. Dus laat ons daar vandaag dan ook werk van maken en de kerstboom in huis te plaatsen. Voor degene die hem al geplaatst hebben geniet er vandaag dan extra veel van.

Zo dit is dan week 1, hopelijk vinden jullie het leuk en beginnen we samen aan week 2. Het is de bedoeling dat je dit met plezier doet dus zit er een dag tussen dat je geen zin hebt of de opdracht niet leuk vind skip die dag dan. Geniet van de maand december en van jullie Christmas countdown. Nog een extra tip in december tonen ze veel kerstfilms op Vitaya vergeet deze niet op te nemen zodat je indien je wenst van deze films kan genieten wanneer je er zin in hebt.

Week 2 zal volgende week zaterdag online staan. wat heb je nodig voor week 2? enkel wat kerstkaarten.

Nog een prettig weekend xoxo Kelly

 

 

 

 

 

5 gedachten over “Christmas countdown challenge”

  1. Wat een leuke blog, plaatjes laden alléén niet helemaal maar mish zo wel ga nog x proberen.advents kalender owh yeah nodig jaar kreeg ik een L’Occitane van mn vriend advents kalender en dit jaar heb ik de essence advents kalender die overal online uitverkocht was voor 20 euro nog wel bij Etos kunnen scoren zo leuke in de vorm van reuzenrad ( zie mn advents kalender blog hihi) ga soon even unboxing doen van de 1 e 7 dagen van december hihi.fijne avond🍁🍂💙

    Like

      1. Ja idd ik wacht vaak tot december al begonnen is en sommige zetten op marktplaats hihu welke advents kalender koop jij dit jaar? Die van action heb ik ook een x over geblogt die met make- up.liefs

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: