Christmas countdown week 2

Hi girls,

ik hoop dat jullie week 1 leuk vonden en zo al wat in de kerstsfeer zijn gekomen. Het is ondertussen al tijd voor week 2 en we zullen  terug een aantal opdrachtjes doen om in de sfeer te komen.

Dag 8

IMG_2417

Het is zondag en vandaag genieten we van een echte kerstfilm. Het is altijd gezellig om op zondag lekker in de zetel te zitten en te genieten van een leuke film.

 

Dag 9

IMG_2619

Maak ook het gebruik van je GSM leuk en zet een achtergrond foto die jou helemaal in de sfeer brengt. We zijn allen wel vele tijd in de dag bezig met ons GSM. Op deze manier elke keer dat je jou GSM neemt zal je in een kerstsfeer komen.

 

Dag 10

FullSizeRender

Wat je ook altijd in de juiste sfeer brengt is kerstmuziek. Stel daarom vandaag je ideale lijst samen. Als je dan aan het koken bent of iets aan het doen bent rond kerst kan je deze lijst gebruiken om jou favoriete muziek rond kerst te horen.

 

Dag 11

IMG_2513.jpeg

Onder een kerstboom horen natuurlijk pakjes. Elk jaar kopen we voor zoveel mensen een pakje. Laat ons dit jaar ook eens denken aan onszelf en leg een pakje onder de boom voor jezelf. Dit hoeft niet groot of veel te zijn. Zolang het jou even blij maakt.

 

Dag 12

IMG_2419.jpeg

Vandaag nemen we tijd om ons kaartjes te schrijven en eventueel te versturen. Het zal vanaf nu echt druk beginnen worden bij de post vanwege alle pakketjes en kaartjes. Laat  ons dan ook zeker zijn dat de kaartjes op tijd toekomen en ze vandaag op de post te doen.

 

Dag 13

IMG_2275

We stoppen elk jaar terug opnieuw veel tijd in onze boom. Neem dan ook een mooie foto voor je boom. Doe dit als gezin of alleen het maakt niet uit zolang je maar een foto neemt. Een leuke tip gebruik deze foto op Facebook of Instagram om  mensen een zalig kerst te wensen.

 

Dag 14

IMG_2557

Kerst ik ook de periode waar we genieten van lekker eten en eens niet denken aan ons lijn. Laat ons vandaag al eens genieten van een echt kerstdessert. Je kan kiezen of je dit zelf maakt of gewoon een stukje taart of koekjes koopt. Zolang je maar geniet!

Voila dit is week 2 hopelijk vinden jullie het leuk. Week 3 staat volgende week online. Wat zal je nodig hebben voor week 3? In week 3 zal het vooral rond pakjes gaan en rond dieren. Dus ik zou zeggen zorg dat je al wat leuke pakjes hebt en ook de dieren niet vergeet.

Tot volgende week en geniet nog van jullie weekend.

XOXO Kelly

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s