Christmas countdown week 3

Hi girls,

we zijn al aan week 3 van de countdown. Ik hoop dat jullie week 1 en 2 leuk vonden. Laat ons beginnen aan week 3.

Dag 15

IMG_2553

 

Het is al terug zondag en vandaag gaan we zoals vorige week genieten van een leuke kerstfilm. Wat kan het gezellig zijn zondag namiddag lekker onder je deken in de zetel te zitten met een kerstfilm op televisie en een warme chocomelk voor je neus.

Dag 16

IMG_2681

Vandaag schrijven we een kaartje aan iemand maar we doen dit anoniem. Hoe leuk is het om eens een complimentje te krijgen van iemand zonder dat je weet wie het is.

 

Dag 17

IMG_2675

Voor de mensen met dieren in huis, laten we zeker ook voor hen een pakje onder de boom leggen. Ze zijn namelijk een deel van het gezin en zijn ook altijd blij met een extraatje.

 

Dag 18

IMG_2678.JPG

We hebben nu al voor onszelf en onze huisdieren een pakje onder de boom gelegd. Vandaag pakken we alle andere pakjes in en leggen we deze onder de boom. Maak indien nodig een lijstje als je nog iets voor iemand moet kopen.

 

Dag 19

IMG_2685

Laten we dit jaar eens iets nieuws doen en wie weet word het een jaarlijkse traditie. We zijn altijd druk bezig en vergeten soms eens te zeggen hoeveel onze geliefden voor ons betekenen. Laat kerst dan de ideale dag zijn om dit eens te zeggen via een brief. Schrijf een brief voor je geliefde, dochter, zoon of voor wie je het ook wil.

 

Dag 20

IMG_2685

We zijn er bijna nog enkele dagen en we vieren kerst met familie en vrienden. Neem vandaag de tijd om een lijst te maken van alles dat je nog moet doen of kopen. Op deze manier vergeet je in de drukte van kerst niets en heb je een duidelijk zicht op wat je nog moet doen of kopen.

 

Dag 21

FullSizeRender

We dachten al aan ons dieren, geliefden en schreven brieven en kerstkaarten. Vandaag nemen we eens tijd om ook ons buren te bedanken. Laten we vandaag iets bakken voor ons buren en hen op deze manier een prettig kerst te wensen. Voor mensen die geen tijd hebben om iets te bakken breng hen dan vandaag persoonlijk hun kerstkaartje.

Dit was week 3. We zijn dan bijna aangekomen aan het einde van de Christmas countdown. Volgende week staat de laatste kerstblog online. Veel plezier met week 3

XOXO Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s