Christmas countdown week 4

Hi girls,

het is bijna zover! Mijn favoriete tijd van het jaar begint nu. We kunnen nu echt beginnen aftellen want kerst staat echt wel voor de deur. Dus hier ben ik dan met de laatste week van de Christmas countdown.

dag 22

IMG_2608

Vandaag nemen we even tijd om ons huis netjes te kuisen ( dit met je kerstmuziek) en de laatste puntjes op de i te zetten. Zoals we al elke zondag deden gaan we vandaag na al het kuisen ook nog eens lekker genieten van een leuke kerst film met een lekkere tas chocomelk.

 

dag 23

IMG_2679

Vandaag is het de dag voor kerstavond en ik denk dat ondanks onze opdrachten nog velen van jullie op het laatste nippertje van alles moeten kopen of voorbereiden. Vandaag is dan ook de dag dat je al je lijstjes bij je neemt en nu echt al die puntjes begint af te werken zodat je morgen het huis niet meer uit moet. Want ja hoor morgen is de laatste dag voor kerst en zoals elk jaar is het dan ook super druk in de winkels.

 

dag 24

IMG_2737.JPG

Eindelijk de dag voor kerst. Deze avond genieten we met vrienden of familie van een lekker gezellige avond samen. Ik kan me voorstellen dat velen van jullie het vandaag erg druk zullen hebben. Neem daarom vandaag even te tijd om het pakje dat je enkele dagen geleden voor jezelf kocht te openen en even voor de drukte te genieten van een pakje van en voor jezelf. Zorg vandaag ook dat je alles in huis hebt om een lekker kerstontbijt op tafel te toveren. Bij ons is het dan ook de traditie o met kerst na het ontbijt alle pakjes van onder de boom te openen.

 

Dag 25

IMG_2736

Merry Christmas !!!

Geniet van een lekker ontbijt en vier kerst met familie en vrienden

Ik hoop dat jullie een zalige kerst hebben en ik wens jullie al het geluk en gezondheid toe.

xoxo Kelly

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: