The Upside down van Anna Nooshin

Hi girls,

welkom terug voor een nieuwe blog. Vandaag neem ik jullie mee naar Amsterdam namelijk naar een Instagram museum The Upside down van Anna Nooshin. Ik volg Anna al een tijdje op Instgram en zag dat ze een museum opende en bestelde dan ook direct mijn tickets om op mijn eerste vrije dag naar Amsterdam te vertrekken. Indien je het museum wil bezoeken moet je jou ticket op voorhand bestellen met het gewenste aankomstuur dit om de drukte te vermijden en jullie op een veilige manier te kunnen ontvangen in het museum.

Eindelijk is het zo ver zaterdag ochtend en we zijn klaar om te vertrekken. We hebben rekening gehouden met wat vertragingen onderweg zodat we dus zeker op tijd in Amsterdam aankomen. Eens we aankomen hebben we direct plaat om de auto te parkeren in de ondergrondse parking net onder het museum dit is alvast een pluspuntje. Aangezien we wat te vroeg zijn hebben we eerst nog wat gedronken in het leuke roze cafe die je direct in de juiste sfeer brengt. Ik kon het dan ook niet laten om een leuke unicorn red velvet cup cake te bestellen en wauw wat is deze mooi en lekker.

Dan is het tijd om binnen te gaan in de wereld van The Upside Down museum. Je stapt binnen en bent meteen verbaasd van hoe leuk en origineel deze hele ervaring is. Je wandelt binnen met de verwachting van enkele leuke foto’s. te maken in een museum waar alles omgekeerd is maar wat ik niet verwachte is dat het een ganse beleving is. Bij het binnen komen verlies je al direct de controle en moet je jou laten meenemen in een super leuke ervaring. Ik kan jullie niet alles vertellen maar vertel jullie wel over mijn favoriete kamers.

4671C12D-85EB-45F5-A8EF-7017639F6092

In 1 van de kamers nemen ze je mee in de onderwater wereld van de kwallen. Dit is echt een kamer die je moet beleven, foto’s nemen is hier net wat moeilijker. De kwallen lichten op en de muren bestaan uit allemaal spiegels. Dit is een plaats waar ik tot rust kan komen ik ben dan ook een echte waterrat en het gevoel dat ik in een onderwater wereld zit samen met een groep kwallen die oplichten vond ik gewoon super.

Zoals in de meeste Instagram museums is er een ballenbad aanwezig. En ja hoor ook al ben je volwassen iedereen voelt zich hier eventjes terug een kind. Vergeet al je zorgen en gewoon genieten. bij het ballenbad waren nog zoveel leuke dingen een grote kauwgom automaat waar je in kan stappen, een roze dressing, een reuze tompoes waar je op kan schommelen, enz.

Dan was er ook een roze Magnum kamer en wauw wat ruikt het hier lekker ik weet niet of dit altijd zo is maar toen wij er waren rook de kamer zo lekker. In de kamer staat een grote Magnum waar je op kan rijden zoals een stier. Aan de muren hangen leuke spiegels die als je vanop de juiste hoek een foto neemt een mooie illusie geven van meerdere spiegels.

F8B6CB0F-7FDE-4020-876F-82F7468E64EC

In de disco kamer kan je even lekker los gaan. Je krijgt een koptelefoon met muziek en dan komt je ware disco girl naar buiten. Er waren nog enkele belevingskamers zoals een voetbal kamer waar je een bril op moet zetten en alles net wat moeilijker word. We wandelenden door een doolhof met spiegels en eerlijk dit was moeilijker dan verwacht. Na een aantal keer tegen een spiegel te lopen hadden we de weg gevonden. Dit waren zowat de leukste kamers je hebt nog een paar andere kamers, hier nog enkeles sfeer foto’s. Indien je een leuke namiddag wil met een paar super leuke foto’s kan ik dit echt aanraden het was super leuk en je word er kamer na kamer verrast.

Tickets kan je bestellen op The Upside Down .

Volgende blog komt binnen 2 weken online en wat ben ik enthousiast over deze.

XOXO Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: