Fun passen bruidsjurk bij Koonings

Hi girls,

deze blog is alvast mijn favoriete beleving die ik al heb mogen beleven sinds ik mijn blog begonnen ben. Vandaag neem ik je mee naar de bruidsmodezaak van je dromen namelijk Koonings in Deurne Nederland. Koonings is de grootste bruidsmodezaak van de wereld. Wat ik zo leuk vind je moet niet trouwen om hier even lekker te gaan genieten. Ik maakte namelijk een afspraak om te gaan fun shoppen. Je kan er mits betaling lekker met je vriendinnen bruidskledij gaan passen dit met een lekker glaasje bubbels. Om de foto’s nog leuker te maken liet ik mijn haar vlechten bij de fantastische kapster Tania waar ik altijd ga als ik iets speciaals te doen heb. Tania was altijd mijn mama haar vaste kapster en op die manier voel ik me altijd wat dichter bij mijn mama.

Na het verlies van mijn mama besliste ik dat trouwen voor mij niet meer op mijn to do lijstje staat hoe leuk die dag ook zou zijn, ergens weet ik dat diep van binnen dit 1 van de triestigste dagen van mijn leven zou zijn. Maar zoals elk meisje droom je al van kleins af aan van die prachtige jurk die je op jou perfecte dag zal dragen. Daarom besloot ik naar Koonings te gaan en samen met mijn dochter een paar trouwjurken te gaan passen.

Toen we de parking op reden had ik direct dat wauw gevoel wat is het allemaal mooi! Eerst verwachten ze ons in het leuke roze restaurantje die boven de bruidswinkel te vinden is namelijk Ineke’s restaurant. Wat is het mooi!! Helaas vond ik het eten niet zo lekker en kon dit stukken beter. Mijn dochter nam de pancakes en deze waren helaas aan de kantjes wat hard van het opwarmen. Ik nam de carpaccio salade met truffel mayonaise en een meergranen boterham. Mmmm wat was deze salade lekker de truffel mayonaise was hemels en de boterham was zooo lekker maar de carpaccio vond ik echt niet lekker. Als dessert vroegen we verse aardbeien gedipt in roze chocolade maar deze hadden ze niet meer. Dus lady’s hoe leuk alles er ook uitzag was het eten een tegenvaller. Let’s try on a wedding dress.

Dan is het tijd om mijn jurk te gaan passen. Voor het fun passen is er boven in het oude gedeelte van de winkel naast het schoonheidssalon een hoek voorzien. Daar hangen alle jurken die je mag passen. Op die moment was ik als een kind in een snoepwinkel ik wou ze allemaal wel passen maar we hebben maar een uurtje en dus is het goed kijken zodat ik geen tijd verlies met het passen van de verkeerde jurken. Wat is het een struggle om al die jurken te passen. Elke keer opnieuw had ik een wauw moment van hoe goed die jurken passen en hoe leuk het is om eindelijk in mijn droomjurk te staan. Als klein meisje droomde ik altijd van een jurk met veel tule en een lange sleep en ja hoor dat was dan ook mijn favoriet van da dag. Als afsluiter pasten we samen een gala kleedje in een pastel paars hoe leuk is het om dit samen met mijn dochter te kunnen beleven. Ik kan dit echt aanraden om samen met je vriendinnen of dochter te gaan doen. Ik krijg nog altijd een glimlach op mijn gezicht als ik naar de foto’s kijk.

Voor alle lady’s die echt op zoek zijn naar een trouwjurk this is the place to be! Ik kon eens even door de winkel lopen en wauw echt zo mooi. Je kan er terecht voor echt alles  de jurk, lingerie, schoenen en ook juwelen kan je allemaal op dezelfde plaats kopen. Elk merk geeft zijn unieke kamer waar je de juiste jurk kan kiezen.

Ik wens jullie nog een prettige zondag en tot de volgende blog

XOXO Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: