Er eventjes uit in eigen land met Airbnb.

Hi girls,

welkom terug voor een nieuwe blog. Vandaag gaan we er eventjes uit. Ik heb nogal een druk leven en vind het dan ook altijd leuk om er even uit te gaan en gewoon te genieten. Het moet niet altijd ver zijn of in een ander land zolang ik er even uit kan. Deze keer gingen we samen met mijn dochter en haar 2 vriendinnen naar een huisje in Puurs Sint Amands via Airbnb. Het is een super gezellig huisje en ik voelde me dan meteen thuis en in de juiste sfeer. Dit is dan ook iets dat ik super belangrijk vind, je betaald tenslotte redlijk wat geld om er even uit te zijn.

Het leuke aan dit verblijf waren zeker de extra attenties. Op bed was er per gast een pakketje met handdoeken en slippers voorzien. Ook in de badkamer waren er mini flesjes conditioner, shampoo, douchegel en bodylotion van Rituals aanwezig. We hadden het plezier van een Airbnb huisje maar met de luxe van een hotel zalig toch. Vanwege mijn drukke agenda was dit een kort verblijfje maar daar maakten we het beste van. Lekker genieten van een warm schuimend badje. We hadden allen gekozen om gewoon een pizza op te warmen zodat er niet te veel tijd verloren ging aan eten. Na het eten liet ik de kids alleen en kon je mij vinden in de grootste kamer waar ik lekker genoot van de rust en kalmte.

Mijn favoriete bezigheid op vrijdag is kijken naar de laatste aflevering van Keeping Up With The Kardashians Op Hay U. Voor degene die het concept van Hay U nog niet kennen leg ik het even uit. Hay U werkt zoals bij Netflix je betaald maandelijks 5,99 euro en kan overal online op je laptop, smartphone of tablet kijken. Bij Hay U kan je zoveel verschillende reality show bekijken zoals The Kardashians en The real housewives een echte musthave voor alle girly shows. Perfect om bij een nachtje weg te genieten van al het leuke dat ze te bieden hebben. Ik ben alvast een jaar grote fan.

Indien je Airbnb nog niet kent dit is een verhuur site. Hier kan je huizen, appertementen en kamers huren voor een kort verblijf. Er is een handige app waar je gemakkelijk mee kan werken. Je typt de plaats in van waar je wil verblijven, wanneer en met hoeveel personen en dan tonen ze alle mogelijke plaatsen. Echt super leuk we hebben hier al verschillende keren gebruik van gemaakt en het was altijd een leuke en unieke ervaring.

Zo dit was ons verblijf ik zet hier nog even een linkje van het verblijf. Airbnb Het is zeker een aanrader je word er echt zo goed ontvangen en geniet er van een warme gezellige sfeer.

Happy sunday en tot de volgende blog.

XOXO Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s