Gossip time Kim Kardashians verjaardag reis.

Hi girl,

even iets nieuws proberen namelijk gossip time. Voor mijn eerste gossip blog heb ik gekozen om te praten over Kim Kardashian haar 40 ste verjaardag. Je hebt het alvast gezien dat Kim 40 werd en zoals bij elke verjaardag hoort daar een super feest bij. Dit keer in plaats van een feest was het een birthdaytrip met 40 van haar beste vrienden en familie. Dit gebeurde allemaal op een privé eiland waar ze elk in een privé villa verbleven. Er was natuurlijk een goodiebag aanwezig met daar in onder andere pyjama’s van Skims, Go pro’s en nog zoveel meer om deze trip onvergetelijk te maken.

Wat ik leuk vind om te zien, is dat ook de Kardashians soms genieten van de simpele dingen in het leven. Zo gingen ze fietsen, zwemmen, kajakken en vooral genieten van elkaars gezelschap. Ze huurden ook een paar boten en genoten met zen allen van het mooie weer en de azuurblauwe zee. Er kwam echter veel negatieve commentaar op dit reisje in tijden van Corona is het niet het beste idee om met zoveel samen te komen. Maar Kim zou Kim niet zijn als ze niet aan alles gedacht zou hebben. Zo gingen alle gasten 2 weken voor hun reis in quarantaine en moesten ze allen verschillende testen ondergaan. Ik denk na het zien hoe Kanye en Khloe getroffen werden door corona Kim dit echt wel serieus nam. Wees nu eerlijk wat ze ook doen er zal altijd haat aanwezig zijn. You love them or hate them. Laat het ons even hebben over het lichaam van Kim wauw 40 jaar en echt zo strak al die vroege dagen in de fitness zijn het waard want wat een lichaam.

1 Van de meest besproken dingen van haar verjaardag was het cadeau van Kanye. Hier werd dan ook veel haat rond verspreid. Hij gaf Kim namelijk een hologram van haar vader die verteld hoe trots hij is op zijn dochter. Ik verloor zelf mijn mama aan kanker en ik kan je zeggen dit zou echt een droom zijn om haar te horen zeggen dat ze trost is dus ja ik begrijp dit cadeau.

Kourtney en Scott zijn al een lange tijd goeie vrienden maar nu en dan beginnen er roddels dat ze terug een koppel zijn. Dit was nu niet anders Kourtney poste een foto van een fietsritje tussen beiden en Scott een foto van op het strand bij een zonsondergang. Hier beginnen de roddels opnieuw helaas denk ik dat Kourtney en Scott op een goeie plaats in hun leven zitten waarin ze beiden respect hebben voor elkaar en samen hun 3 kinderen opvoeden zoals zij het willen. Dit zal volgens mij dan ook de reden zijn waarom ze de stap naar een relatie niet zullen nemen. Dit is ook wat ze altijd blijven zeggen als de roddel terug begint. In ieder geval is het leuk om te zien dat ze beiden op een goeie plaats in hun leven zitten en hier volop van genieten.

Bij deze de eerste gossip blog. Laat me weten wat jullie ervan vinden en wie weet komen er nog meer gossip blogs. Ik wens jullie nog een prettige dag in deze moeilijke tijd. Be safe.

XOXO Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: