Cryolipolyse behandeling mijn ervaring.

Hi girls en welkom bij een nieuwe blog. Vandaag neem ik jullie mee voor een cryolipolyse behandeling bij Hermosa in Izegem. Laat het ons eerst even hebben over wat cryolipolyse nu echt is. Het is een behandeling waarbij ze vetcellen bevriezen en door de kou sterven deze vetcellen af. Door veel water te drinken worden deze vetcellen uit het lichaam verwijderd. Zie het als een liposuctie zonder te snijden, om het beste resultaat te krijgen word aangeraden om 3 maal te gaan met telkens 4 weken tussen de behandelingen.

Is deze behandeling voor iedereen? Nee deze behandeling past niet bij iedereen. Als je een ongezonde levensstijl hebt en je BMI boven de 30 is, dan is dit niet de gepaste behandeling voor jou. Indien je BMI onder de 30 is dan kan je deze behandeling doen zowel bij mannen en vrouwen. Het beste is dat je eerst een afspraak maakt in het schoonheidssalon en daar de nodige uitleg krijgt en hoeveel beurten je het best neemt. Je kan deze behandeling op verschillende plaatsen doen zoals buik, lovehandles, armen, enz.

Hoe gaat zo een behandeling er aan toe? Bij je eerste afspraak word meestal alle uitleg geven. Bij je tweede afpraak begint de behandeling. Eerst word je gewogen en meten ze het vet op de gekozen plaats. Ik koos om mijn buik te laten behandelen. Nadien mag je plaats nemen op de behandelstoel. Eens je comfortabel ligt brengen ze een gelpatch aan op je buik, dit voelt wat koud aan. Dan brengen ze het apparatuur aan op je buik en zuigt dit al je vet op in het kleine bakje. Dit voelt aan alsof je een super spannende buik hebt laat ons zeggen dat je huid een maatje of 2 te klein is, dit doet totaal geen pijn. Oké de machine is aangebracht en mijn buikvet is opgezogen in het bakje. Eerst word het opgewarmd om daarna helemaal af te koelen tot ongeveer min 8 a 9 graden. Je kan het gevoel vergelijken met een ijszak op je buik leggen en dit tot het gevoel in je buik wat verdoofd is. Hier lig je dan! Lekker op je gemakjes met een boek in je handen terwijl je kan zeggen bye bye tummy fat. Deze behandeling doet totaal geen pijn hoogst uit voel je wat ongemak. Na een uurtje mag de machine van je buik en word je buik nog wat gemasseerd. Op dit moment ziet je buik er knal rood uit en kan deze eventueel wat blauw zitten. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken tegen het moment dat je thuis bent is dit voor het grootste deel weg. Indien het wat blauw zit kan dit nog enkele dagen wat blauw blijven.

Wat te doen na de behandeling. Veel water drinken is de boodschap! Voor de rest hoef je niets te doen. Dit wil ook niet zeggen dat je ongezond moet beginnen leven. Het definitieve resultaat laat echter nog wat op zich wachten. Na je laatste behandeling werkt het nog 8 weken na. Dit wil zeggen drinken drinken en nog eens drinken water dan toch e. Ik ben nu 5 weken na mijn laatste behandeling en dit is mijn resultaat. Ik ben alvast super blij met mijn resultaat en wie weet verlies ik nog wat vetcellen komende weken.

Let’s talk prices. Wat kost dit nu allemaal. Ik werd niet gesponsord en betaalde zelf deze behandeling. De prijzen waar ik over praat zijn enkel bij Hermosa in Izegem. Ik betaalde per behandeling 130 Euro. Indien je kiest om de 3 behandeling direct te betalen is het 350 Euro voor de 3 behandelingen.

Mijn ervaring bij Hermosa. Ik kende het schoonheidssalon nog niet maar kwam hier terecht via Google en het zoeken van cryolipolyse. Toen ik aankwam bij het salon voelde ik mij direct welkom en op mijn gemak. Ze legt alles stap per stap uit zodat je weet wat er gebeurd. Ik raad deze plaats zeker aan. Voor meer info kan je altijd terecht bij Hermosa.

Ik wens jullie nog een prettige dag en tot de volgende blog.

XOXO Kelly

Volg me zeker op Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s