Kylie skin bad collectie

Hi girls,

welcome back voor een nieuwe gossip blog. Zoals jullie weten ben ik een grote Kardashian fan en dan ook van Kylie skin. Nu komt er morgen een nieuwe collectie bij Kylies skin, namelijk badproducten. Toen ik de foto’s op Insta zag had ik direct iets van oooooooh YES girl, there go’s my money. Ik kon alvast niet wachten om te bestellen.

This is me, te verpakking de kleuren en het feit dat het een badlijn is, dit is gewoon alles wat ik wil. De rozen die verwerkt zijn in de lijn en de geur van de witte kaars Tahitian vanille en coconut THIS IS A DREAM. Maar helaas eens ik op de site keek naar de producten was ik eigenlijk teleurgesteld. Ik wou echt de ganse lijn kopen en hier een echte realxing bad routine mee maken. Maar wow wat is de prijs schandalig ik begrijp dus echt niet dat iemand voor badschuim in America $26 (€22 met taxes €26,5) zou betalen. ARE YOU KIDDING ME KYLIE. I love Kylie Skin maar dit vind ik echt niet kunnen.

Wat zit er nog allemaal in de lijn? Naast het badschuim zit er een rose body scrub, rose bath salt met een leuk schepje, de coconut kaars en een Gardenia kaars. De prijzen van de kaars vind ik nog oké we weten allemaal dat een geur kaars best wat geld kan kosten. De kaarsen zijn $28 (voor Belgie met taxes €28,7). Het rozen badzout komt op $28 zoals de kaarzen. De bodyscrub is$26 zoals het badschuim en als je alles samen koopt is het $136 ( voor Belgie zonder verzendkosten is dit €139,5).

Het idee en de marketing zijn on top maar de prijzen zijn soms echt wel te hoog. Ik zou deze collectie super graag in min badkamer staan hebben maar niet voor deze prijs. THE ROSE BATH COLLECTION is morgen online op http://www.kylieskin.com

check out my Kylie skin review in een vorige blog

Kylie Skin review

Kokosnoot in je dagelijkse verzorging

Ik wens jullie nog een prettige dag en tot later.

XOXO KELLY

2 gedachten over “Kylie skin bad collectie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: