Hoe ik 2021 met een BAM zal starten?

Hey lady’s,

welkom bij een nieuwe blog en vooral een nieuw jaar. Ik ben ervan overtuigd dat 2021 fabulous zal zijn. Al zullen we het zelf mooi moeten maken. Deze blog is geschreven door een doodnormale meid die dt fouten maakt en hier en daar een spelfoutje. Toch laat dit mij niet stoppen om jullie mee te nemen in mijn positive blog.

Let’s sprinkle some Glitzy sprinkles on 2021.

Ik start het jaar alvast met een BAM. Het best dat ik in 2020 leerde neem ik mee, al het slechte laat ik in 2020. Want laat ons eerlijk zijn elk jaar leren we dingen over onszelf en hoe we op bepaalde dingen reageren. Dus laten we onszelf en het jaar 2020 eens onder de loep nemen.

Tip 1 Review 2020 zoals je een product zou reviewen.

Noem alle goeie punten op maar wees kritisch genoeg om ook alle slechte punten te noemen. Eén keer en dan laten we het achter in 2020 een jaar die we allen snel willen vergeten. Zoals jullie vast al weten zie ik het leven door een roze bril en dat is ook hoe ik naar alles kijk. Ik ben zeker dat doorheen de corona en lockdown je dingen hebt geleerd. Een nieuwe hobby, zelfkennis, of een cursus die je volgde. Dat is wat we meenemen in 2021 . Positive vibes. Laat ons eens gaan winkelen neem maar een roze winkel kar en loop even mee met mij door de winkel. Het is 31 december (mijn mama haar verjaardag MY ANGEL)en we nemen nog snel alles wat we nodig hebben om het nieuwe jaar te starten. Ik neem een zakje selflove, een pot positiviteit, een kruidenmolen Glitzy sprinkels. Op naar de frigo ohnee de pot minderwaardigheidscomplex is over tijd die nemen we dus niet! ik denk dat je wel snapt wat ik bedoel. Laat de bad vibes in 2020 en geloof in jezelf maar vooral wees lief voor jezelf.

Ga ook even voor de spiegel staan neem een lipstick in u handen en schrijf op wat je mooi vind aan jezelf. Dit leerde ik in de fabulous cursus van Anastasya namelijk School of Confidence. Noem eens op wat je mooi vind aan jezelf in plaats van altijd te kijken naar wat je niet mooi vind. Noem 5 dingen die je mooi vind aan jezelf en zet deze een op je spiegel. Laat dit dan ook een week staan om jezelf te herinneren aan de positieve dingen.

By the way we al need some Anastasya in our life!

Tip 2 planning.

Het is al een tijdje een hype om alles in een leuke agenda te plannen. Iets wat ik al een tijdje wilde toepassen maar deed het maar niet. Tot december vorig jaar ik had tijd en wou dit even een kans geven. Wel lady’s geloof mij het werkt! Ik zie het als een beetje magie in mijn leven (op dit moment saaie leven). Ik plan eerst de dingen die ik zeker moet doen zoals werken, de was en de plas noem maar op. Dan neem ik een roze pen en noteer ik alle me-time momentjes want deze zijn even belangrijk als het werken. Ik neem hier elke zondagavond een kwartiertje de tijd voor. Zie het als puzzelen. Bijvoorbeeld neem nu de maandag dan heb ik altijd wat last van de Monday blues wel nu ik dit weet kan ik die avond iets leuk inplannen zoals een rustig badje na mijn werkdag. Of in het weekend, zaterdag ga ik inkopen doen en doe ik het huishouden wat die dag altijd super druk maakt. Op zaterdag plan ik als beloning altijd in de avond wat me-time om mijn favoriete serie of een leuke film te bekijken. Dus ik zie het als puzzelen combineer een drukke dag met een leuke avond of omgekeerd.

By the way kleine tip de agenda van Antwerp Avenue is hiervoor echt een topper.

Ikzelf werk met een andere agenda maar dat zie je dan terug in de blog van woensdag.

Tip 3 romanticizing your life.

Oké ik ben dan wel een echte queen ( ja ik noemde mezelf net een queen) op dit gebied. Daarom neem ik dit vanzelfsprekend toch merk ik dat velen dit concept nog niet kennen. Elke dag zijn er zoveel dingen die je in je leven doet die je net dat beetje leuker kan maken gooi er maar wat Glitzy sprinkels over. Zorg dat je geniet in je leven, maak jou leven leuk. Are you in to pink vibes? Wel neem dan een lekker cosy roze dekentje bij je in de zetel om naar je favo serie te kijken. Zet een lekkere tas met warme chocomelk en marshmallows ( pink ones). Geniet, maak het leuk, maak het insta worthy zonder dat je het moet posten. Doe het voor jezelf niet voor de foto.

We zetten de tafel altijd leuk en mooi als we bezoek hebben en oké daar kruipt wel wat werk in. Maar doe je dit ook eens voor jezelf? Beslis op een doodgewone zaterdag van je tafel zo mooi te dekken dat het is alsof de koningin op bezoek komt. Treat yourself like a princess. Geniet van de kleine dingen but make them shine. Pas deze 3 tips toe en ik ben zeker dat je 2021 met een BAM start.

Dit is hoe ik mijn 2021 begin met positive vibes and unicorn sprinkles!

XOXO Kelly

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: