Waarom ik niet meer zonder mijn skincare fridge kan.

Hey lady’s,

welkom terug voor een nieuwe blog. Deze blog is geschreven door een doodnormale meid die dt fouten maakt en hier en daar een spelfoutje. Dit maakt mijn blog niet perfect en dat is oké. We leven in een wereld waar constant perfectie word verwacht , maar vergeet niet imperfect is ook perfect. Ik wil jullie leren om je zwaktes te omarmen en toch door te zetten. Dit maakt jou uniek en mooi. Dat is de reden dat ik ondanks de fouten elke keer opnieuw mijn hart en ziel in mijn blog stop. Dat is wat Glitzy life is mijn hart en ziel.

Vandaag hebben we het over mijn skincare fridge en waarom ik niet meer zonder kan. Je zag ze alvast eens passeren op Instagram, Pinterest of You Tube. Ze zien er zo leuk uit en let’s be honest die wil toch elke meid in haar badkamer. Heb je dit nu echt nodig? Het antwoord is NEE, je hebt dit niet echt nodig maar het geeft wel een meerwaarde aan je badkamer en skincare routine. Je kan bv. perfect sommige producten in je koelkast plaatsen om koel te bewaren. Maar ik ken mezelf daar sta je dan in je badkamer juist gedoucht en je begint aan je skincare. Ohnee je bent vergeten om je producten uit te frigo te halen ( dit verpest dus echt mijn me momentje) daar sta je dus zonder kleren en zonder producten.

Dat is de reden waarom ik deze skincare fridge op mijn kerstlijstje gezet heb. Eerst even wat info de skincare fridge die ik kreeg komt van bij Asos en koste 69,99 Euro. Ik gebruik hem letterlijk elke dag.

Hebben je skincare producten een betere werking door de fridge? Nee de producten hebben de zelfde werking of je ze nu in de frigo legt of niet. Maar waarom kan ik dan niet meer zonder? Wel koele producten hebben wel een kalmerend effect. Er zijn ook onderzoeken die uitwijzen dat koude skincare producten een positief effect hebben op roodheid en zwelling. Oh en die Rose Quartz roller of Gua Sha in je frigo is zo aangenaam” Yep i got some crystals in my fridge”. Oké dit klinkt zo fancy but i love it. Het gevoel van bepaalde producten koud te gebruiken vind ik gewoon hemels that why i love it so much.

Wat stop je in je skincare fridge?

Oogcrèmes

Gel dagcrèmes en nachtcrèmes

Eye patches

kristal rollers en Gua Sha

Vitamine C serums

Retinoids

Sheetmasks

aftersun

Wat stop je beter niet in je skincare fridge?

Clay masks

Producten die op oliebasis zijn

bepaalde serums stop je beter niet in je skincare fridge ( behalve retinoids en vitamine c)

Ik ben dus zeker en vast een fan van de skincare fridge. Dat is ook de reden waarom ik deze skincare fridge een 9 op 10 geef. Hij doet alles wat hij moet doen en is bovendien super cute. Enig minpuntje is dat er soms een klein beetje water in de fridge komt te staan (dit is echter minim).

Ik wens jullie nog een prettige dag.

Lady’s die nog niet op de mailinglijst staan drop jullie email hieronder en je krijgt elke 2 weken een leuke mail.

XOXO Kelly

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: