Wat is mijn mening over de parfum Gucci Bloom?

Hey lady’s,

welkom terug voor een nieuwe blog. Deze blog is geschreven door een doodnormale meid die dt fouten maakt en hier en daar een spelfoutje. Dit maakt mijn blog niet perfect en dat is oké. We leven in een wereld waar constant perfectie word verwacht , maar vergeet niet imperfect is ook perfect. Ik wil jullie leren om je zwaktes te omarmen en toch door te zetten. Dit maakt jou uniek en mooi. Dat is de reden dat ik ondanks de fouten elke keer opnieuw mijn hart en ziel in mijn blog stop. Dat is wat Glitzy life is mijn hart en ziel.

Het is al terug tijd voor een parfum review. Voor de lady’s die nieuw zijn, ik heb dus een grote passie voor parfum. Parfum is namelijk de finishing touch voor elke outfit. Of je nu sportief gekleed bent of net glamorous er is altijd wel een geur die net dat ietsje extra geeft. Zomer of winter voor elk wat unieks. In de winter mag het wat zwaarder in de zomer net wat frisser. In deze blog hebben we het over Bloom van Gucci. Ik heb mezelf namelijk getrakteerd op een giftbox voor mijn verjaardag.

Het leukste aan een giftbox is dat je voor enkele euro’s meer nog leuke extraatjes krijgt. In deze box zit er een extra body oil en een zeepje in. De body oil vind ik persoonlijk altijd een topper zo kan je namelijk in laagjes werken. Als je in laagjes werkt blijft de geur van je parfum net wat langer en is hij iets intenser. Ik heb nogal graag dat de geur sterk aanwezig is dus bij deze ben ik alvast happy.

Het flesje.

Laten we het even hebben over het flesje. De vorm is niet zo speciaal en de kleur is pink dus dit is alvast een topper (voor mij dan). Het etiket waar de naam op staat is gewoon simpel maar dat maakt het net mooi. Sometimes less is more. Persoonlijk geeft het flesjes alles wat een parfum flesje voor mij moet hebben. De body oil is van flesje dezelfde vorm maar dan doorschijnend en zonder etiket. Hier werd de naam er in zwarte letters op geprint. Het dopje is dan ook terug in het zelfde roze als de parfumfles. Love it. Het zeepje geeft ook dezelfde roze kleur als het parfumflesje.

De geur.

Het is een bloemige parfum en dat ruik je ook meteen. Ik vind het een zalige geur, het is alsof je in een fleurige bloemenweide terechtkomt. Deze zal zeker 1 van mijn favorieten zijn deze lente en zomer. De aanwezigheid van Jasmijn is wat het doet voor mij. Als ik een bloemengeur moet kiezen gaat mijn voorkeur bijna altijd naar Jasmijn. Ik denk dat ik deze niet anders kan beschrijven dan echt een bloemige geur. Stel je voor dat je in de zomer met een leuk frivool jurkje door de bloemenweide huppelt. Een jonge speelse geur. Het enige nadeel is dat ik gewoon ben om de wat zwaardere parfums te dragen waardoor ik bij deze wat teleurgesteld ben in de duur waarin de geur echt aanwezig is. In het begin loop ik rond alsof ik een prachtig boeketje Jasmijntjes ben, maar na een tijdje zwakt deze wel af. Het is natuurlijk een geur voor in de warmere maanden dus daar mag het wel wat lichter zijn.

Topnoot: Jasmijn

Middennoot: Tuberroos

Basisnoot: Chinese Osmanthus

De verpakking.

De verpakking is totaal anders dan het flesjes. Dat vind ik persoonlijk wat jammer. Het is altijd leuk dat er een geheel zit in het parfumflesje en de verpakking. Dit mis ik hier wel. Op zich is de verpakking wel super mooi. Het is een drukke print van rode bordeaux bloemen op een crème kleurige achtergrond. Maar moest dit ook in hetzelfde roze zijn ging dat een geheel maken (dat is mijn persoonlijke mening). Ik vind dat er een te groot verschil zit tussen de drukke doos en de kalme en elegante flesjes. Voilà dat was het alweer.

Ik wens jullie nog een prettige dag.

Lady’s die nog niet op de mailinglijst staan drop jullie email hieronder en je krijgt elke 2 weken een leuk mail.

Wishing you all candy kisses and unicorn dreams.

XOXO Kelly

Ik heb nog een leuke E book geschreven. Het gaat over de controle over je leven terug nemen en dat in één weekend.

Je kan het hier downloaden.

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: