Boek club The Magic

Hey lady’s,

welkom terug voor een nieuwe blog. Deze blog is geschreven door een doodnormale meid die dt fouten maakt en hier en daar een spelfoutje. Dit maakt mijn blog niet perfect en dat is oké. We leven in een wereld waar constant perfectie word verwacht , maar vergeet niet imperfect is ook perfect. Ik wil jullie leren om je zwaktes te omarmen en toch door te zetten. Dit maakt jou uniek en mooi. Dat is de reden dat ik ondanks de fouten elke keer opnieuw mijn hart en ziel in mijn blog stop. Dat is wat Glitzy life is mijn hart en ziel.

Vandaag begin ik met iets nieuws namelijk de Glitzy life book club. Hier bespreek ik elke maand een boek die ik heb gelezen. Ik zou het super vinden om hier dan ook echt een online book club van te kunnen maken. Dan kiezen we elke maand een boek via een poll. Lezen we die allemaal op eigen tempo uit.Om dan op het einde van da maand het boek wat te bespreken in de groep. Dus lady’s die hier interesse voor hebben let me know. Je kan me een berichtje sturen op mijn Instagram. Elke lid krijgt van mij ook een bladlezer via de post verstuurd. Excited!

Het eerste boek waar ik het over zal hebben is The Magic. Ik volg namelijk een cursus om wat zelfzekerder in mijn schoenen te staan (School of Confidence by Anastasya Chernook) en daar werd deze boek aangeraden. Jullie kennen mij ondertussen al en weten dat ik graag dingen uittest. Dit was dan ook niet anders met dit boek. Ik ging naar de Bib bij ons in de buurt en keek of ze deze hebben. Kleine tip als je graag leest kijk altijd even in de Bib of ze je gewenste boek hebben zo bespaar je veel centen. En let’s be honest die boeken nemen veel plaats in beslag en we hebben niet allemaal een grote boekenkast in ons huis.

Het boek The Magic is eigenlijk een doeboek. Gedurende 28 dagen moet je elke dag een paar pagina’s lezen en een opdracht doen. Via dit boek leer je dankbaar zijn. Elke dag opnieuw leer je op een andere manier dankbaar zijn. Het leukste vond ik mijn dag beginnen met een paar dingen op te schrijven waarvoor ik dankbaar ben. Op deze manier begin je de dag positief. Maar ook je dag beëindigen op een positieve manier. Elke avond neem ik mijn Rose Quartz die onder mijn kussen ligt en zeg ik in mijn hoofd dank u voor alle positieve dingen die in de loop van de dag gebeurden.

Dit boek veranderde mijn manier waarop ik naar mijn leven keek. Je leert dingen de appreciëren waar je anders niet meer bij stil stond. Ook mensen die denken dat ze in een negatief leven zitten, je leert terug dankbaar zijn voor wat je wel hebt in je leven. Denk je dat je niets hebt om dankbaar voor te zijn? Dit boek leert je van wel. Ik geef enkele voorbeelden waarvoor ik elke dag dankbaar ben. Het warme bed waar ik elke dag in slaap, want dat zorgt dat ik uitgerust ben. Het eten in mijn frigo, want dat zorgt dat ik geen honger leid. Mijn auto, want dat geeft me mijn vrijheid om te gaan en staan waar ik wil. Zo zie je iedereen kan dankbaar zijn. Heb je het toch moeilijk om elke dag dankbaar te zijn? Stuur mij dan even een berichtje op Instagram en ik help je zoeken waarvoor jij dankbaar kan zijn. Want geloof me dit zal je leven veranderen. We zitten met z’n allen thuis en kunnen weinig doen vanwege Corona, toch ben ik hiervoor dankbaar. Ik leerde mezelf kennen in deze maanden en groeide door een cursus te volgen en veel te lezen. Iets waar ik op een andere moment niet zoveel tijd voor ging hebben. Dus lady’s wees dankbaar en lees zeker eens dit boek.

In de volgende Book club gaan we het hebben over een echt prinsessen verhaal. Because I love a good princess story.

Ik wens jullie nog een prettige dag en tot woensdag voor een nieuwe blog.

Lady’s die nog niet op de mailinglijst staan. Drop jullie email en je krijgt elke 2 weken een leuke mail.

Wishing you all candy kisses and unicorn dreams.

XOXO Kelly

Ik heb nog een leuk E book geschreven. Het gaat over de controle over je leven terugnemen, en dat in één weekend.

https://www.instagram.com/glitzy_life_style_/

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: