Ik laat mijn borsten elke 2 jaar controleren en jij?

Hey glitzy lady’s,

welkom terug voor een nieuwe blog. Deze blog is geschreven door een doodnormale meid die dt fouten maakt en hier en daar een spelfoutje. Dit maakt mijn blog niet perfect en dat is oké. We leven in een wereld waar constant perfectie word verwacht , maar vergeet niet imperfect is ook perfect. Ik wil jullie leren om je zwaktes te omarmen en toch door te zetten. Dit maakt jou uniek en mooi. Dat is de reden dat ik ondanks de fouten elke keer opnieuw mijn hart en ziel in mijn blog stop. Dat is wat Glitzy life is mijn hart en ziel.

Deze blog is persoonlijk maar ook zo belangrijk. Ik verloor mijn mama 4 jaar geleden aan het gevolg van borstkanker. Om deze reden wil ik het even hebben over hoe belangrijk het is elke 2 jaar je borsten te laten controleren. Soms denken we, ik ben nog zo jong ik moet me niet laten controleren. Het klopt dat je voor je 40 geen Mamografie moet laten nemen. Maar het is wel belangrijk elke 2 jaar je borsten te laten controleren met een Echografie.

Ik was een maand geleden bij de gynaecoloog en hij controleert elke keer mijn borsten, door gewoon te tasten. Hij vertelde me echter dat ik een Mammografie moest laten nemen. Ik kan je zeggen op dit moment versnelde mijn hartslag wel even. Want ik had namelijk altijd gehoord dat dit niet nodig is bij een jonge vrouw. Op een jonge leeftijd heb je namelijk veel klieren die ontsteken en dit kan zorgen voor een pijnlijke en onduidelijke Mammografie. Dus dit wetende dacht ik ohjee waarom moet ik plots een Mammografie laten nemen. Voelde hij iets? Klopt er iets niet? Je kent het wel doemdenken.

Ik maakte een afspraak voor een Mammografie in het ziekenhuis en kon al snel op controle gaan. Ik was zenuwachtig en had wat schrik. Na alles met mijn mama en dan het feit dat ik nog nooit een Mammografie deed. Dat maakte me wel wat zenuwachtig. Ik deed mijn haar die morgen en nam mijn roze blue light blocker bril mee. Onder het motto “I see my life true pink glasses”. Alles om mij goed te voelen. Eens ik in het ziekenhuis ben vertellen ze me dat ze niet inzien waarom ik een Mammografie moet ondergaan. Ze vragen me of hier een reden voor is. Ik vertel hen dat ik het zelf niet weet en ik al altijd enkel een Echografie liet doen. De dokter beslist eerst een Echografie te doen en dan te zien of ze het nodig vinden om een Mammografie te doen. Het verdict was dat dit niet nodig was en mijn borsten gezond en wel zijn.

Wauw alle zorgen weg! Ik ben terug gerust gesteld en moet pas binnen 2 jaar teruggaan. Lady’s het is zo belangrijk om jullie borsten te laten controleren. Ik weet dat sommigen nog jong zijn maar geloof me je kan er niet jong genoeg mee beginnen. Het is voor je eigen bestwil. De cijfer zijn niet gunstig voor vrouwen. Daarom is het zo belangrijk onszelf en onze borsten op de eerste plaat te zetten.

Ik ben het slachtoffer van borstkanker in de familie. Daarom voel ik mij aangesproken om borstkanker awareness te verspreiden. Ik zal me vanaf nu inzetten voor Think Pink op verschillende manieren. Ik zal het belang van elke 2 jaar je borsten te laten controleren verspreiden. We moeten elkaar helpen. Het leven is al veel te kort.

Lady’s die nog niet op de mailinglijst staan. Drop jullie email en je krijgt elke 2 weken een leuke mail.

Wishing you all candy kisses and unicorn dreams.

XOXO Kelly

Ik heb nog een leuk E book geschreven. Het gaat over de controle over je leven terugnemen, en dat in één weekend.

https://www.instagram.com/glitzy_life_style_/

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: