Musthave Valentine desserts.

Hey lady’s,

welkom terug voor een nieuwe blog. Deze blog is geschreven door een doodnormale meid die dt fouten maakt en hier en daar een spelfoutje. Dit maakt mijn blog niet perfect en dat is oké. We leven in een wereld waar constant perfectie word verwacht , maar vergeet niet imperfect is ook perfect. Ik wil jullie leren om je zwaktes te omarmen en toch door te zetten. Dit maakt jou uniek en mooi. Dat is de reden dat ik ondanks de fouten elke keer opnieuw mijn hart en ziel in mijn blog stop. Dat is wat Glitzy life is mijn hart en ziel.

We blijven nog even in het Valentijn thema. We hadden het in de vorige blog over mijn princess wishlist, vandaag hebben we het over Valentijn desserts. Om mijn corona Valentijn date te organiseren heb ik wat lekkere dessert nodig. Voor Valentijn zorgen de meeste bedrijven voor wat lekkers in het Valentijn thema. Als je eens goed rondkijkt zie je overal lekker dessert in het thema Valentijn. Dit jaar koos ik om naar Antwerpen te rijden naar een echte girly pink place (Pink Velvet) die al even op mijn lijstje stond. Helaas door corona kon ik er nooit naartoe. Maar je kan er nu wel genieten van take-away desserts. Dus ik bestelde een doos met allerlei desserts in het Valentijn thema. Wauw wat zijn ze mooi en lekker.

De box bevat macarons, popsicles en meringue. Eerlijk dit was gewoon hemels. Alles ziet er gewoon fantastisch uit. De macarons waren mijn favoriet maar mmmm die lipjes op de popsicles echt hemels. De popsicles waren telkens een verassing je weet nooit wat er onder zit. De smaken chocolade, red velvet of basis cake. Ik kan je alvast zeggen dit was top en boven al Glitzy approved. Pink en delicious.

Na corona ga ik zeker terug om eens lekker te gaan ontbijten. Hier komt dan zeker een blog over.

Je kan Pink velvet terug vinden op Instagram www.instagram.com/pink.velvet.antwerp.

Ik wens jullie nog een prettige dag en tot woensdag voor een nieuwe blog.

Lady’s die nog niet op de mailinglijst staan. Drop jullie email en je krijgt elke 2 weken een leuke mail.

Wishing you all candy kisses and unicorn dreams.

XOXO Kelly

Ik heb nog een leuk E book geschreven. Het gaat over de controle over je leven terugnemen, en dat in één weekend.

https://www.instagram.com/glitzy_life_style_/

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: