Mijn perfecte corona editie Valentijn date.

Hey lady’s,

welkom terug voor een nieuwe blog. Deze blog is geschreven door een doodnormale meid die dt fouten maakt en hier en daar een spelfoutje. Dit maakt mijn blog niet perfect en dat is oké. We leven in een wereld waar constant perfectie word verwacht , maar vergeet niet imperfect is ook perfect. Ik wil jullie leren om je zwaktes te omarmen en toch door te zetten. Dit maakt jou uniek en mooi. Dat is de reden dat ik ondanks de fouten elke keer opnieuw mijn hart en ziel in mijn blog stop. Dat is wat Glitzy life is mijn hart en ziel.

Zondag is het Valentijn, dus we blijven nog even in dit thema. Vandaag neem ik jullie mee in een perfecte Corona Valentijn date. Zoals ik al eerder zei heb ik een pre Valentijn date georganiseerd. In mijn vorige blog kon je al lezen over de lekker desserts die ik bij Pink Velvet haalde. Dit was deel van de date. Ik stopte die dag ook bij Hunkemoller om een nieuw lingerie setje te kopen. Dus dit heb ik alvast voor de date. Zoals de meesten onder ons zal het een thuis date worden. Thuis een romantische date organiseren als je kinderen in huis hebt is niet altijd even evident. Daarom besloot ik om het simpel te houden en een movie night te organiseren.

ik stuurde de kids naar beneden en zei dat ze even beneden moesten blijven om daar wat tv te kijken. Ondertussen nam ik wat theelichtjes en zette deze in de kamer richting het bed. Op het bed zette ik een dienblad met de sweets and drinks. Via de computer die in de kamer staat op mijn bureau koos ik een film die we beiden mooi vonden. Eens alles klaarstond deed ik mijn nieuwe lingerie setje aan en stuurde mijn vriend en bericht dat alles klaarstond. Ik kan je garanderen dat elke man blij is als hij zijn vriendin of vrouw in bed vind met een nieuw setje aan. Dit samen met de kaarsen en de sweets is voor de meeste mannen een droom. Veel vrouwen willen een romantische vriend en hebben die niet. Dit wil niet zeggen dat je die perfecte date niet zelf kan organiseren. Hou je van kaarsjes en de juiste mood? Neem dan de controle en doe dit zelf zo genieten jullie beiden van een perfecte Valentijn date.

Ik wens jullie allemaal een romantische Valentijn. Geniet van de kleine dingen en vooral van elkaar

Ik wens jullie nog een prettige dag en tot zondag voor een nieuwe blog.

Lady’s die nog niet op de mailinglijst staan. Drop jullie email en je krijgt elke 2 weken een leuke mail.

Wishing you all candy kisses and unicorn dreams.

XOXO Kelly

Ik heb nog een leuk E book geschreven. Het gaat over de controle over je leven terugnemen, en dat in één weekend.

https://www.instagram.com/glitzy_life_style_/

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: