Bloemschikken, roze rozen voor mijn inner prinses.

Hey lady’s,

welkom terug voor een nieuwe blog. Deze blog is geschreven door een doodnormale meid die dt fouten maakt en hier en daar een spelfoutje. Dit maakt mijn blog niet perfect en dat is oké. We leven in een wereld waar constant perfectie word verwacht , maar vergeet niet imperfect is ook perfect. Ik wil jullie leren om je zwaktes te omarmen en toch door te zetten. Dit maakt jou uniek en mooi. Dat is de reden dat ik ondanks de fouten elke keer opnieuw mijn hart en ziel in mijn blog stop. Dat is wat Glitzy life is mijn hart en ziel.

Vandaag beginnen we met iets nieuws die regelmatig zal terug komen. Namelijk bloemschikken. Bloemen in huis maken mij altijd zo gelukkig. Daarom zal ik nu en dan eens een bloemstukje maken. Ik zal het simpel houden, zodat iedereen dit kan. Vandaag werken we met rozen dit zal dan ook regelmatig zo zijn, want rozen zijn mijn favoriete bloemen.

Wat heb je nodig?

3 smalle vazen verschillende hoogtes.

3 grote rozen.

roze steentjes (of je favoriete kleur).

gelparels.

Om te beginnen nemen we de vazen en doen er steentjes in. Ongeveer 5 cm tot 10 cm van hoogte. Nu vullen we de vazen met de gelparels. Hou rekening met het feit dat je roos moet rusten op deze parels. Dus je kijkt hoe hoog je roos is en houdt rekening met deze hoogte bij het vullen van de vazen.

Nu de vazen gevuld zijn doen we er water bij. Vul de vazen tot op dezelfde hoogte als de parels.

Neem nu je rozen en knip al een stuk van de steel. Nu stop je ze in je vaas en kijk je hoeveel korter je de roos moet knippen. Voor het beste resultaat haal je de blaadjes van de steel. Nu stop je de steel in de parels en laat je de roos rusten bovenop de parels. Ik werk met 3 vazen van verschillende grootes omdat dit tot een mooi geheel komt. Dit is een regel die ik leerde in school, om altijd met een oneven getal te werken.

Op Instagram kan je een Reel bekijken van hoe ik het maakte, dus ga zeker eens een kijkje nemen www.instagram.com/glitzy_life_style_. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Indien je dit zelf eens doet tagg me dan zeker in jullie verhaal of foto’s.

Ik wens jullie nog een prettige dag en tot woensdag voor een nieuwe blog.

Lady’s die nog niet op de mailinglijst staan. Drop jullie email en je krijgt elke 2 weken een leuke mail.

Wishing you all candy kisses and unicorn dreams.

XOXO Kelly

Ik heb nog een leuk E book geschreven. Het gaat over de controle over je leven terugnemen, en dat in één weekend.

https://www.instagram.com/glitzy_life_style_/

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: